2011. február 26., szombat

Óarany virág




Hát, jó rég töltöttem fel képet, pedig múlt héten már készen volt. :-) Valahogy ez a hónap nem volt a legtermékenyeb! :-(észült pár ez + az, de egyik sem ütött szíven. Félretéve várják a sorsukat, hátha megszáll az ihlet velük kapcsolatban. (A reményhal meg a lepényhal....). :-)
De ez a minta megfogott. Vyolina Nightyday mintáját készítettem el óarany és bronz színekkel, csak 14-es helyett 16-os rivoliból, mert nem gyűrűnek szántam, és a medálhoz kicsi lett volna a 14-es rivoli. Csupa csili-vili ragyogás. Nagyon bejön!!! :-D

2011. február 7., hétfő

Kockák és gömbök





Mintha hosszú nyaklánc lenne, pedig nem az... :-) Csak a medál rész jó lecsüngős. Nagyon tetszik. Kristályos fehér és szivárványos mogyoró treasures-ből készültek a kockák, más-már arányban. A kiegészítők: némi fém köztes és giga teklák fehér és mogyoró színekből. A láncrész feldarabolt memóriadrótból lett kialakítva, így nagyon jó ívet ad a nyak körül.

Újabb díj

Marilla gondolt rám... :-) Köszönöm. :-D

A szabályok a következők:

1. Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

2. Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

3. Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

4. Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
Akiknek szeretettel adom ....

Krisziz
Tünde
Léna