2010. október 9., szombat

Cipzár



Na, már jó rég nem tettem fel semmit! Elkészültek a rendelések, és belevágtam a kiszemelt darabok elkészítésének, de valahogy egyik sem úgy alakult, hogy tetszett volna, így minden ollóra lett ítélve. Gondolom, nem vagyok egyedül az időnként előforduló alkotói válsággal.... :-)
Ez az egy karkötő élte túl. Semmi extra, de ahogy készen lett, egyből a cipzár ugrott be róla. Hiába vannak rajta ívek, a végei eldöntötték a nevét. :-DDD
Persze, azóta már van félkész munkám, ami tetszik is, így bízom benne, hogy átlendültem a holtponton!
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak mindenkinek, aki részt vett a Bellatrix játékban. Nem győztem mindenki szépséges alkotását kommentelni, így most ebben a postban egyszerre "lezavarom". :-)))

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper lett! Az alkotói válság pedig ne aggasszon!! Előfordul az néha.. utána meg annyi, de annyi fűzni való lesz, hogy az idő lesz kevés!!!

    VálaszTörlés
  2. Biztos hamar túl lépsz ezen az állapoton!Én is így voltam vele pár napja,most meg azt sem tudom melyik elképzelésemet "öljem gyöngybe"!Szerintem is szuper a kari!Nagyon extreme darab!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon különleges, ötletes kari. De jó, hogy túlélte az ollót!!!
    S kívánom, hogy az alkotói válságot elfeledve további csodák kerüljenek ki kezeid alól!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon köszönöm a kedves biztatást, és úgy tűnik, túllendültem a holtponton. A következő alkotásom már erre utal. :-)))

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de jól néz ki!!! Ötletes és egyedi! Nagyon tetszik!!! :-)

    VálaszTörlés