2010. május 21., péntek

Giga bogyó



Flymouche: Aerith bogyóját is megfűztem, 30-as fagolyóra. Nagyon munkás volt, és nem is lett tökéletes, mert nem volt 15/0-s fekete kásám, csak 14/0-s, emiatt aztán a kör négyszögesedett. :-( Nem nagyon, de azért látszik. Először a színek is mások voltak, de azt túl tarkának találtam, így ollóra ítéltetett az első verzió, félig kész állapotban. :-) A lánc részéhez feldaraboltam a memória drótot, és a fűzött spirált ráhúztam. Így fodros hatása lett, ami mostanában nagyon bejön. Aztán, hogy ne legyen egyedül, készült egy nagyon egyszerű karkötő is hozzá.
Persze, már múlt hét végén készen lett, de csak ma volt olyan idő, hogy le is tudtam fotózni. :-) Azt hiszem, nem mostanában fogom újra ezt a bogyót megfűzni. :-D

4 megjegyzés:

  1. El tudom képzelni,hogy mostanába nem ugrasz neki hasonlónak:)))Nagyon gigantikus példány!De szerintem megérte a nagy munkát,mert elég dekoratív a "kicsike":)Gratulálok.

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég hogy ez milyen nagy lehet ?Nekem nagyon tetszik !

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett!!! Nekem nagyon tetszik, igazán különleges!

    VálaszTörlés
  4. Hát igen! Gigantikus. Ha felteszem, akkor nem tudok fejet hajtani, mert beleakadok a "kicsikébe". Szó szerint felszegett fejjel lehet csak viselni. :-)))

    VálaszTörlés